Onvergetelijke

Ervaring

Onze shopmanagers nodigen bekroonde artiesten uit om jouw tatoeage te laten zetten. Van fijne lijnen tot complete sleeves en bodyart. Bij Goons & Queens streven we ernaar om van elke tattoo afspraak een plezierige en onvergetelijke ervaring te maken. We leggen graag stap voor stap onze werkwijze aan je uit.

Werkwijze

1. Consultatie

Voordat we een tattoo-afspraak plannen, bieden we je de mogelijkheid een gratis tattoo bespreek sessie te boeken. Tijdens deze vrijblijvende consultatie kunnen we je helpen met je design, plaatsing en informeren we je over de prijs en onze artiesten. Uiteraard mag je ook zonder consultatie een tattoo afspraak boeken. Wil je van tevoren de prijs van jouw tattoo weten? Stuur ons een berichtje.

2. Aanbetaling

Om je tattoo-afspraak te bevestigen, vragen we soms om een aanbetaling. Dit bedrag wordt later in mindering gebracht op de totale kosten van de tattoo. De aanbetaling is bedoeld om jouw plaats in onze agenda te reserveren en eventuele ontwerpvoorbereidingen te kunnen treffen. Je krijgt altijd een bewijs van aanbetaling mee.

3. Ontwerpfase

Na de consultatie gaan we aan de slag met het ontwerpen van jouw tattoo. Dit proces kan enige tijd in beslag nemen, maar vaak is het mogelijk om op de dag van jouw afspraak het ontwerp te maken.

4. Voorbereiding

Op de dag van je tattoo-afspraak is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent, goed gegeten hebt en gehydrateerd bent. We raden aan om comfortabele kleding te dragen die gemakkelijke toegang biedt tot het te tatoeëren gebied. Mocht je een lange sessie bij ons hebben dan zorgen wij ervoor dat je voldoende drinken krijgt. Bij een dagsessie kunnen we ook eten voor jou bestellen. Kussens en dekens zijn ook aanwezig.

5. Stencil en tatoeëren

Onze artiesten maken altijd eerst een ontwerp op hun iPad, nadat jij akkoord bent met het design kan de artiest deze ook digitaal op jouw lichaam plaatsen. De artiest maakt een foto van jouw lichaam en plaatst digitaal het design op de foto zodat je kan zien hoe de tattoo gaat staan. Wanneer je tevreden bent, wordt er een stencil gemaakt. Het stencil wordt op jouw lichaam overgebracht en wanneer jij 100% tevreden bent over de plaatsing begint het tatoeage proces. 

6. De tattoo-ervaring

We streven ernaar om je zo comfortabel mogelijk te laten voelen en zullen regelmatig pauzes inlassen indien nodig. We moedigen open communicatie aan, dus als je ongemak of pijn ervaart, laat het ons weten, zodat we kunnen helpen.

7. Nazorginstructies

Na het zetten van de tattoo geven we je gedetailleerde nazorginstructies om ervoor te zorgen dat je tattoo goed geneest. We zullen je uitleggen hoe je de tattoo moet reinigen, hydrateren en beschermen om infectie en andere complicaties te voorkomen. Het is belangrijk om deze instructies op te volgen voor een succesvolle genezing.

8. Follow-up

Bij een aantal tattoos is een follow-up nodig. Onze medewerkers zullen dit bij je aangeven. Bij tattoos op de handen, knieën, voeten, oren en ellebogen geven wij geen garantie. Onze medewerkers zullen je ook adviseren om een andere plek te kiezen aangezien tattoos op bovengenoemde plekken snel vervagen/verdwijnen.

Vrijblijvend advies

We streven ernaar om jouw visie tot leven te brengen en je te voorzien van een prachtige tattoo die je met trots kunt dragen. Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie in te plannen en de eerste stap te zetten naar jouw nieuwe tattoo!

Bekijk ook onze Goons & Queens on Wheels