Only the best

piercings

We nodigen je graag uit in onze piercing ruimte, waar we ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt en deskundigheid en hygiëne onze prioriteit zijn.

Bij ons kun je kiezen uit een breed scala aan piercings, van oor- en neuspiercings tot meer gedurfde opties zoals wenkbrauw- en tongpiercings.

We gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat jouw piercing perfect wordt geplaatst. Kom langs en ontdek de mogelijkheden voor jouw volgende piercing bij onze studio.

LEES MEER OVER HYGIËNE

Uitleg & FAQ

Collapsible content

Welke piercings zetten jullie?

Wij zetten bijna alle piercings in het oor, neus, tepels en de navel. In de mond zetten wij alleen de smiley. Twijfel je of wij een piercing zetten? Neem contact met ons op.

Welk materiaal gebruiken jullie?

Wij gebruiken uitsluitend steriel verpakte piercings van titanium of titanium met een laagje echt goud. Vraag onze piercers naar de mogelijkheden.

Verwisselen jullie ook piercings?

Onze piercers verwisselen ook piercings, maar uitsluiten de piercings die wij zelf zetten. Voor het verwisselen wordt een vergoeding gerekend.

Piercing

Prijzen

Oorgaatjes piercen p.s. € 35,-
Alle soorten helix € 40,-
Tragus € 40,-
Conch € 40,-
Upper lobe € 35,-
Flat € 40,-
Rook € 50,-
Daith € 50,-
Neus € 40,-
Septum € 40,-
Tepel p.s. € 50,-
Navel € 50,-
Smiley € 50,-
Medusa € 50,-
Madonna € 50,-

BOEK AFSPRAAK

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde medewerkers staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren. Ook voor advies over piercings ben je bij ons aan het juiste adres.