Veiligheid & hygiëne

Bij Goons & Queens Enschede heeft jouw veiligheid en hygiëne onze hoogste prioriteit! Wij begrijpen dat het laten zetten van een piercing een belangrijke beslissing is en dat je de garantie wilt hebben dat je in veilige handen bent. 

Hygiëne

& desinfectie

De gezondheid en veiligheid van onze klanten staan bij ons voorop. Onze medewerkers zorgen ervoor dat onze studio voldoet aan de strengste hygiëne- en veiligheidsnormen. Dagelijks wordt onze shop grondig gereinigd en gedesinfecteerd volgens de richtlijnen van de GGD. We gebruiken uitsluitend wegwerpmaterialen om maximale hygiëne te garanderen. Daarnaast zijn al onze medewerkers getraind in infectiepreventie en volgen zij regelmatig bijscholingen om hun kennis en vaardigheden actueel te houden.

Steriele materialen

& bescherming

Wij maken uitsluitend gebruik van steriele, wegwerpmaterialen. Alle instrumenten zijn gesteriliseerd en ontworpen voor eenmalig gebruik. Zelfs de marker die we gebruiken om de piercinglocatie op je huid aan te geven, wordt na eenmalig gebruik weggegooid. Voor je eerste piercing bieden we alleen steriel verpakte sieraden van titanium, echt goud, of verguld goud aan. Meer weten? Bezoek onze shop of neem contact op met onze medewerkers.

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde medewerkers staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren. Neem vandaag nog contact met ons op om een consult / gratis bespreek sessie in te plannen.