Veiligheid & hygiëne

Bij Goons & Queens heeft jouw veiligheid en hygiëne onze hoogste prioriteit! Wij begrijpen dat het laten zetten van een tatoeage een belangrijke beslissing is en dat je de garantie wilt hebben dat je in veilige handen bent. 

Hygiëne

& desinfectie

We waarborgen de gezondheid en veiligheid van onze klanten door strikte hygiënenormen in onze studio te handhaven.

Onze shop wordt dagelijks volgens de hoogste hygiene richtlijnen gereinigd en gedesinfecteerd. Daarnaast zorgen wij met gebruik van wegwerpmaterialen voor maximale hygiëne.

Onze medewerkers zijn getraind in infectiepreventie en blijven hun kennis up-to-date houden met regelmatige trainingen.

Sterile naalden

& bescherming

We werken uitsluitend met steriele naalden, die na elk gebruik worden weggegooid. Onze tattoo-uitrusting wordt zorgvuldig gedesinfecteerd en gesteriliseerd volgens de geldende richtlijnen. We maken gebruik van wegwerp-inktcapsules en beschermende folie om elk risico op kruisbesmetting te voorkomen.

Inclusiviteit

& veiligheid

Naast strenge hygiënemaatregelen zorgen we voor een veilige en comfortabele omgeving voor al onze klanten. Onze studio is ontworpen met jouw welzijn in gedachten, met een schone en ontspannen sfeer waar je je op je gemak kunt voelen tijdens je tattoo-ervaring.

Elke tattoostoel is uitgerust met een eigen tv en headset, zodat je kunt genieten van jouw favoriete serie. Bovendien zorgen onze medewerkers ervoor dat je tijdens lange sessies voldoende eten en drinken krijgt.

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde medewerkers staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren, of het nu gaat om de keuze van het ontwerp, de nazorg of informatie veiligheid en hygiëne.Neem vandaag nog contact met onsop om een consult / gratis tattoo bespreek sessie in te plannen.