Dankjewel!

Bedankt voor het invullen van het formulier, wil je meer weten over onze inkt en kernwaardes, lees dan verder.

Collapsible content

Veilige en inclusieve omgeving

Onze passie voor tatoeages gaat hand in hand met onze inzet voor een verantwoorde en ethische levensstijl. We begrijpen dat steeds meer mensen kiezen voor veganisme en zich bewust worden van de impact van hun keuzes op het milieu en dieren. Daarom streven we ernaar om een veilige en inclusieve omgeving te creëren waar iedereen terecht kan voor een tattoo-ervaring die in lijn is met hun persoonlijke overtuigingen.

Plantaardige alternatieven

Onze vegan tattoo-inkt is samengesteld uit hoogwaardige plantaardige pigmenten en dragerstoffen. We werken alleen met gerenommeerde merken die zich inzetten voor kwaliteit, duurzaamheid en het vermijden van dierlijke ingrediënten. Onze inkt biedt dezelfde levendige kleuren, duurzaamheid en langdurige resultaten als traditionele inkt, zonder compromissen.

Kleuren inkt

Ook al onze kleuren inkt zijn vegan en van het merk World Famous ink. De kleuren die wij gebruiken zijn allemaal goedgekeurd en veilig voor gebruik. Let er wel op dat tattoos in kleur duurder zijn dan black and grey tattoos.

Milieu &

Duurzaamheid

Naast het gebruik van vegan tattoo-inkt hebben we ook aandacht voor andere aspecten van duurzaamheid. We streven ernaar om milieuvriendelijke te handelen, zoals het minimaliseren van afval en het verminderen van ons energieverbruik. Dit doen we door geen papieren intake en toestemmingsformulieren te gebruiken maar processen volledig te digitaliseren. Dit bespaart op één dag meer dan 80 vellen papier!

Merchandise

van gerecyclede polyester

Daarnaast gebruiken wij voor onze merchandise 100% biologisch katoen gemixt met 100% gerecyclede polyester van PET flessen. Ook wordt de kleding vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige stoffen waardoor de kleding vele malen langer mee gaat. Probeer het maar eens, je merkt direct verschil!

SHOP ONZE KLEDING